(Android/iOS) Brain Test: Tricky Puzzles Primogems generator de coduri de cheat
Feb 10, 2022 15:15:03 GMT
Post by rirecdovimen on Feb 10, 2022 15:15:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Tricky Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Primogems generator de coduri de cheat ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Tricky Puzzles 2022 version ▞▞▞
Un joc distractiv distrus de o nevoie lacomă de venituri din publicitate. Prea multe reclame într-un timp scurt.
Este foarte tare, dar numărul 2 este mai tare
Dacă aș putea să nu dau acestui joc nicio stea, aș face reclame după reclame. Da, este un joc gratuit, dar a avea reclame după fiecare joc de puzzle este ridicol.
joc bun prea multe reclame
Un joc bun, dar de multe ori este un pic prostesc, mai degrabă decât să fie cu adevărat provocator. O mulțime de reclame.
Meh puzzle-urile sunt în regulă, nu provocatoare, dar în regulă. Comenzile sunt însă un coșmar. Veți tremura și răsturnați telefonul destul de des și apoi, când ați vizionat un videoclip și soluția vă spune să-l răsturnați dintr-o dată, funcționează. Deci, dacă nu aveți absolut nimic altceva de făcut și vă plac reclamele și aveți o răbdare invinită, ar trebui să vă bucurați de acest joc.
Este foarte fain acest joc!
este un joc distractiv și chiar îți testează creierul
Guns of Glory: Topeng Besi Strategi jnbn
este un joc foarte bun, dar am dat 4 stele pentru că poate deveni puțin sau dificil, în afară de faptul că iubesc jocul
Îmi place jocul, dar nu știi că nu sunt puzzle-uri sunt doar la nivelul 4
Super interesant
acest joc este uimitor, dar este puțin prost și are câteva întrebări care nu au sens deloc, dar îmi place absolut jocul
Gunoiul absolut. Există adaosuri la fiecare alt nivel. Gunoi. Mi-ar plăcea dacă nu ar exista adaosuri stupide la fiecare alt nivel. E jalnic.
Fa asta pt PayPal
Brain Test: Tricky Puzzles Trivia lfg
Mi - so blocat jocul cand am intrat !! Deeeci este un joc facut rau .
Sdf
Îl recomand♥︎♥︎ Îți pune mintea la încercare
Un joc ok!
Poate fi un joc distractiv, dar reclamele sunt extrem de iritante și adesea. De obicei, nu poți sări peste reclame și devine neplăcut să joci după atâtea anunțuri.
Joc super! Ți-a pus mintea să încerci
Frumos jocul dar prea multe reclame
Română?? Limba română?
De la nivelul 2 , încep să curgă reclamele. Enervant.
Brain Test: Giochi Mentali Cultura generale rvtl
Am dezinstalat din cauza reclamelor. Din când în când vă oferă posibilitatea de a alege să vizionați reclame pentru recompense, dar, uneori, alegerea doar să continuați jocul vă face să vizionați un anunț oricum. L-am reinstalat după ce m-am gândit că o să-i dau o altă încercare și să mă pregătesc mental să-mi pun telefonul jos la fiecare nivel sau două, dar am constatat că toate datele au fost resetate la dezinstalare și ideea de a trebui să refac toate nivelurile de anunțuri m-a făcut să mă opresc. Părea să fie mai puține reclame acum (da) dar, din păcate, nu mă voi juca să aflu.
E prea usor la inceput dar e fain
Da este frumos jocul și chiar te pune la încercare cu mintea.Mâine o să-ți arăt jocul la verișoară mea ,cred că o să-i plăcea dar în primului și în primul rând trebuie să dați 5 stele la jocul ăsta pentru că este genial. 👍
Inutilizabil fără a elimina reclamele lungi, frecvente și intruzive. Există atât de multe reclame încât un utilizator nou nici măcar nu poate avea o idee despre joc.
Super!
Trei stele pentru că are puzzle-uri simple/drăguțe, dar, din păcate, este și o captare de reclame.
Nici măcar nu-l pot juca pe computerul meu pentru că nu pot schimba dimensiunea de la telefon la redimensionabil, acesta este cu adevărat unul dintre cele mai proaste jocuri pe care le-am jucat vreodată!!!!!!!!!!!
e bine. pare juvenil, dar poate fi distractiv
Ai un joc în acest reclam haha numai reclamă
Brain Test: Tricky Puzzles Trivia wuq
Nu poti juca nimic. Unele raspunsuri sunt gresite si ilogice. Are reclama din 2 in 2 secunde care tine 15. O panarama per total
Îmi place acest joc, dar devine destul de enervant pentru că de fiecare dată când apăs pe Următorul și apoi apare un add!
Reclame de 30 de secunde pentru fiecare 15 secunde de redare
Super !Spiel
Un joc bun, dar prea multe reclame, ar fi fost ok dacă ar fi fost la fiecare 10 niveluri, dar am primit 2 reclame cu 1/2 niveluri între ele. Foarte enervant
Puzzle-urile sunt distractive, dar reclamele sunt mult prea multe. La fiecare două puzzle-uri primești un anunț. Și continuă să impună un abonament săptămânal dacă 3,99 USD (16 USD pe lună) pentru a elimina reclamele și a obține beneficii i în joc. Mi-au plăcut puzzle-urile, dar am instalat jocul din cauza reclamelor agresive.
E cear fain! Mam facut mai smart in timpul asta! Nici nu are reclame!
Brain Test: Tricky Puzzles Trivia tiu
Cu adevărat distractiv și provocator, dar un anunț video după fiecare întrebare este inacceptabil. Înțeleg că încerci să câștigi bani, dar 4 USD pe săptămână pentru ca reclamele să dispară este ridicol de abrupt!
reclamele sunt foarte lungi. Reclamele de 15 secunde ar face această aplicație mai bună
Îmi place foarte mult această aplicație, dar au fost atât de multe reclame... 🙃 în rest... jocul este gud.
Nu este alte limbi foarte importante ca rusa sau macar romina
Am plătit pentru funcția fără anunțuri, acum am un telefon nou, nu face backup în contul dvs. de aplicații, așa cum o fac majoritatea, mi-am pierdut toate nivelurile și achizițiile. Voi primi o rambursare.
Testele fie sunt extrem de simple, nu au deloc sens, fie vă lasă lipsă de informații importante pentru a crea un puzzle, mai degrabă decât o privire și găsiți. De asemenea, inundat de reclame, ca de obicei cu aceste jocuri proaste free-to-play.
fain