Post by rirecdovimen on Feb 10, 2022 15:33:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci primogems ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Bir kasanın kilidini açtığımda oyunum çökmeye devam ediyor, lütfen sorunu düzeltin Artık birimlerimden hiçbirini yükseltemiyorum
The Walking Zombie 2:殭屍射手 動作 luy
Zorluk, ilk iki haritadan sonra çarpıcı biçimde artıyor. Karakterlerin kilidini açmak ve eşya yapmak için çok fazla altın gerektirir, daha fazla altın ödülü GEREKİR. Acele eden zombiler, siz herhangi bir savunma yapamadan sizi yok edecek. Otobüs kağıt hamurundan yapılmıştır. Boya çizilirse bir yıldız kaybedersiniz. Karakterleri serbest bırakmak ve hızlı düşmanların miktarını ve sıklığını azaltmak için maliyeti ve zamanı azaltın. Mısır hücumu gibi etkinlikler sadece yüksek lvl'li oyuncular içindir, düşük ve orta lvl'deyseniz katılmayı unutun.Oyun potansiyeli var.
🤮🤢🤒
Genel olarak harika bir oyun. Kazanmak için öde ama gerekli değil
Dead Ahead: Zombie Warfare אסטרטגיה mflo
Dead Ahead: Zombie Warfare Стратегије kzik
Bu yüzden şu anda bir seviyede sıkışıp kaldım, çünkü BARELY size iyi birimler veriyor, çünkü birim seçme bölümüne bakarsanız, ÇÜNKÜ ÇOĞU BİR ÖDEME DUVARININ ARASINDA KİLİTLENİYOR. Elbette ödeme duvarları olmayan birimlerin eksikliğini fark edeceksiniz AMA tonlarca jetona mal oluyorlar, çoğunlukla oyunu oynayan HERKES, birimlerin eksikliğinden dolayı gernander'a güveniyor. Önünüzdeki önceki oyuna bakarsanız, sizi jeton ve dolar almak için GERÇEK HAYAT PARA harcamaya zorlamaları bir PAYWALL'dir.
ez
yüklemeyin çok kötü
İlerleyce biraz zorlaşıyor ama güzel bir oyun
Oyunu bir bütün olarak oynamak gerçekten eğlenceli, ancak geliştiriciler, göründüğü her güncellemede oyuncu tabanından giderek daha fazla para çekmeye çalışıyorlar. Özellikle 2018 Noel güncellemesinin tek güvenilir para etkinliğinden altın düşme oranını düşürmesiyle dikkat çekiyor. Belki de para kazanmaları gerekiyor, ancak sadece birimlerinizden birini yükseltmek için bir hafta boyunca bir görevi ezip geçmeniz gerektiğinde oyunlar eğlenceli hale gelmiyor.
Oyun çook güzel ama oyunu başka Google play oyunlarıda olsun
çok güzel
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategia tou
Para yatırmadan olmaz. Çok zor bölümler ve para zor kazanılıyor. TR ÖNEMLİSİDE OYUN İNTERNETLİ 🤢🤢
PVP yalnızca kazanmak için ödemeye dayanır, çünkü çoğu insan, seviye ne olursa olsun tüm ekibinizi vurabilecek aptalca OP birimlerine sahip olduğundan, bu oyun OP birimlerini satın almazsanız, kampanya yavaş yavaş 3. haritayı geçmenin imkansız olduğu noktaya gelir. yokuş aşağı gitti Hızlı ve daha da kötüye gidiyor.
Oyun oynamak eğlencelidir. Mağaza ve görünümler buggy. Fikir ve kavram gibi. Ödemek için bir reklam kaldırma özelliği eklemelisiniz.
Kötü optimizasyon. Ödüller için sizi video izlemeye zorluyor, bana zamanın sadece yarısını verdi.Aşamalar düzgün bir şekilde dengelenmemiştir, normal, zor veya kabus olması fark etmez, makulden imkansıza giderler (para ödemeden, çünkü yine size her zaman ödül vermez). Ödül sistemi geliştiricilerini dengeleyin ve düzeltin.
Rng bozuk, çok eğlenceli bir oyun ama epeyce sorunu var ve op düşmanlarla birlikte seviyeler neredeyse imkansız ve biraz ödeme duvarı var ama ilk başta belli olmuyor. Bu daha iyi olabilir
Saat farkı diyor ama saatim doğru bu yola giremiyorum yap bi bi saatmısın yoksa oyun güzel o kadar kastım mutlaka zorunda kalmayayım
Dead Ahead: Zombie Warfare אסטרטגיה mflo
Güncellemeler veya başka nedenlerle kendimi bu uygulamayı kaldırırken bulurdum. Bu oyuna çok para harcardım çünkü bu oyun bir 'oynamak için öde' oyunudur. (Kazanmak için bir ödeme bile değil!) Her zaman karakterlere ve diğer fırsatlara para harcardım, Dürüst olmak gerekirse, bu oyuna 150 dolar harcadım. Tam bir aptaldım. Oyunu tekrar kurduğumda tüm verilerim gidiyor ve döngü yeniden başlıyor. Bu oyunun gerçekten ilerlemenizi kaydetmesi ve hesaplar yapması gerekiyor. Her şeye pişmanım.
Zombi türü oyunları sevenlere birebir
oyunu beğendim. Çok eğlenceli ve eğlenceli. Grafikleri sevin. Zorlukla karşılaştığım tek sorun, ne ödül için 'reklamları izle' ne de 'destek' çalışmıyor. İki gün önce kurduğumda iyiydiler ama sonra çalışmayı bıraktılar. Düzeltebilir misin?
Harika bir oyun ama bir süre sonra çok zorlaşıyor. Her şey bu kadar pahalı olmasa veya kazanmak için ödeme yapmaktan başka para kazanmak daha kolay olsaydı, işleri biraz daha kolaylaştırabilirdi.
Oyun inmiyor hata kodu 20 diyor
Benim düşünceme göre, bu oyun bok kadar can sıkıcı. Özellikle savunma türüyle ilgilenmiyorsanız, 2. aşamayı temizlemeden önce bunu silmek isteyebilirsiniz. Sanat stilini beğendim, ancak erken aşamalarda oynamak cehennem gibi can sıkıcı.
genel olarak iyi oyun. ama sadece basit bir gerçek için 2 yıldız veriyorum, yeni bir telefon aldığımda, bu da bu uygulamayı tekrar yüklemem gerektiği anlamına geliyor. önceki telefonumdan aynı oturum açma hesabını kullandım. ama satın aldığım ürünlerin hiçbiri mevcut değil. alışverişimin bu hesapta yapıldığını gösteriyor ama satın aldığım hiçbir şey bende yok. Hatta tüm seviyelerimde baştan başlamak zorunda kaldım. iyi değil
Çok fazla reklam ve asla yeterli altın. Eğlenceyi tamamen mahveder.
polis indirmeyin
Buna 1 yıldız vermeyi çok isterdim, ancak temel mekanikler ona bu puanı veremeyecek kadar eğlenceli. Bununla birlikte, başlangıç eğlenceli olsa da, oyun hızlı bir şekilde bekleyen bir simülatöre dönüşüyor. Kendinizi, gerçek bir seviyenin içinden ziyade haritaya genel bakış ve reklamların içinde daha fazla zaman harcarken bulacaksınız. Hızla sıkıcı bir iş haline gelir ve parayı hızlandırmak istiyorsanız, her şey çok pahalı
sınırlandırıcı güzel köpek tavsiye ederim
Dead Ahead: Zombie Warfare Стратегије kzik
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategia tou
Mükemmel oyun! Bu oyun, harika bir deneyim yaratmak için eğlenceli oyun tarzını harika bir sanat stili ve zorlu taktiklerle birleştiriyor! Orada, çorak arazilerde işler zorlaşıyor, bu yüzden ara sıra yükseltmeler için uğraşmanız gerekiyorsa şaşırmayın, ancak her dakika keyiflidir! 3 yıldız almak için her zaman +50 jeton bonusu aldığınızdan emin olun ve madeni paralar yuvarlanacaksınız.
P2w
Hobaaa
Bu eğlenceli bir oyun, bence benzin sistemi iyi ama durmadan oynamak daha eğlenceli olurdu, Google Play'i güncellemem gerektiğini söyleyip durmama rağmen, beni çarpışma oynamaktan alıkoyan bir sorun var
İyi bir oyun artık güncellenmiyor aynı şeyi oynuyoruz
Oyun o kadar saramadı bende elbet bi oyun ama lig sistemi kötü olmuş internetli olması çok kötü 1 puan veya kırım
Bu oyunu 6 görev için seviyordum. O zaman oyun inanılmayacak kadar aptallaşıyor. Ayrıca karakter açıklamaları da çok saçma. Bir cahil, bir topçu, 20 farklı "sınıf" gibi ama hepsi polise benziyor. Bu aptal oyun bir anlam ifade etmeye bile ÇALIŞMIYOR. Seviye atlamak bile bir anlam ifade etmiyor, bu ne donattığınıza ve stat bonuslarına bağlı. Tanrımsı olmak için bu oyunu nasıl oynayacağımı tam olarak bildiğimi söylememe izin verin... ama neden bunu isteyeyim ki? Farklı bir oyun oynamayı tercih ederim!
Reklam izleye izleye satın aldığımı oruspu satın almak benim üstüme yapmanız gerekir
Oyun mükemmel. Son derece tatmin edici ve bağımlılık yapıcı ve bazen rahatsız edici görünse de her zaman bir stratejisi vardır. Bununla birlikte, özellikle yeni birimler için ve özellikle kazanmadığınız sürece seviyeler için jeton alamadığınız için jeton öğütmek oldukça sıkıcıdır. Asıl sorunum, kesinlikle aklımı başımdan alan Yakıt tamircisi. Harika bir oyun yapıyorlar ve bir seviye oynamak için 20 dakika bekletiyorlar mı, yoksa bir reklam mı izletiyorlar ya da ödeme mi yapıyorlar? Bu saçma. Daha fazla para, yakıtı kaldır, 5 yıldız
İyi oyun, ancak birkaç saat sonra uygulama içi satın alımlar olmadan tamamen oynanamaz hale geldi.
Bu oyundan çok zevk alıyorum, sadece 7-8 dünya çapında berbat bir şey, irl para harcamadan gerçekten kazanamazsın. Demek istediğim, belirli ödeme duvarı savaşçıları olmadan bazı seviyeleri tam anlamıyla geçemezsiniz, ancak bu dünyalardan önceki her şey çok eğlenceli ve adil. Dünya 7 ve 8'in biraz nakit harcamadan temelde rakipsiz olmasına rağmen kesinlikle indirmeye değer lol
Neden böyle bir internet olur ki? ne gerek var
Oyun iyi güzelde pistte gerçekten çok zor. Bölümün kalitesindeki normal ama yine de geçilmiyor. Takım yükselt deseniz onun için paranız yok ya da gerekli eşyalar. Otobüs oyun desen 200 300 oyun parası istiyor. Yani bir zaman tıkanıp kalıyorsunuz
Oturum açmak için Google play'de oturum açılamıyor. Google'a göre güncel olması gereken Google play'i güncellememi istiyor.
gayet güzel
Harika oyun benzersiz oyun güzel bir atmosfer. Cüzdanda çok kaba olsa da, 3/5 yıldız veriyorum çünkü AI çok sinir bozucu bir şey ve oyun sürekli olarak samsung s20'de çöküyor. Bazen olabilecek en kötü zamanda. Takviyeler çok az çünkü bildiğim kadarıyla bazı görevler onları gerektiriyor. Çoğu birim ödeme duvarının arkasında kilitli olduğundan, burada ve orada nakit harcamanız gerektiğini unutmayın.