Post by rirecdovimen on Feb 10, 2022 15:36:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
Îmi place totul, dar există prea multe reclame, putem scăpa de ele. Mulțumesc ^-^
Am făcut-o pe cinci pentru că îmi plac culorile, este foarte bine, poți crea orice și, deși există multe reclame, sunt foarte scurte și îți arată alte lucruri pe care le poți descărca. Vreau să ajut pentru că există oameni care joacă deci ce zici și să le dai cinci sau patru stele
Super pe tableta mea nu se deschide dar l-am incercat pe telefon si a fost superb
😍🌌👑🎀
E interesant, dar mi-ar plăcea mai mult dacă ar exista și blocuri apă.
Adică nu este rău, dar urăsc reclamele. Știu că încerci să câștigi bani și toate astea... Dar acestea sunt doar foarte deranjante din faptul că încercăm să jucăm liber, lucrurile te pot ucide. După părerea mea, ar trebui să eliminați reclamele
Cred că acest joc este drăguț, dar sunt prea multe reclame, vă rog să-l reparați și vă voi acorda 5 stele...
Ok, acest joc a fost distractiv, dar plictisitor. Este un joc bun și toate, dar, vă rugăm să adăugați mai multe blocuri. De asemenea, ce rost are să adaugi un portal final, când nu există perle/ochi de ender? Adică jocul este drăguț! (Bănuiesc.) Sora mea era îndrăgostită de acest joc, dar, de asemenea, a spus că vrea mai multe funcții, iar reclamele, urăște când apare un anunț tot timpul. Dar, este un joc grozav pentru sora mea! ea încă joacă acest joc până azi. Așa că îmi pare rău, îi notez cu 3 stele.
Îmi place acest joc pentru că îmi place să construiesc clădiri sau case, dar vă rog să nu faceți reclame în acel joc, asta e părerea mea, mulțumesc.
Designul este mișto, dar reclamele mă enervează în continuare
3 stele....imi place acest joc foarte atetic....perfect pentru fetele kawaii...de aceea i-am dat 3 stele pentru ca sunt doar niste ADSSSSS enervante, poti te rog sa rezolvi asta? Pentru că atunci când mă lupt cu mafioții, întotdeauna apare un anunț care apare pe ecran, chiar dacă închid internetul... și mereu am murit când mă întorc (toate prada sunt în peșteră😑) dar da, totuși cel mai bine
Este foarte bun dintr-un anumit motiv este că a înghețat, tot ecranul meu este înghețat atunci când am vrut să-mi fac propria casă, așa că da, te rog, remediază-l
KawaiiWorld آرکیڈ riz
Reclamele sunt extrem de enervante, iar comenzile sunt naibii. Grafica arată ca o fraudă ieftină a unui pachet de texturi Minecraft mult mai bun, dar în afară de asta, cred că este un joc ok.
I-am dat 3 stele deoarece cateodata mi se blocheaza ecranul si sparg cuburi instant fara sa vreau eu😠
ACEST JOC E ASA BUN!!! dacă opriți WiFi-ul, nu există reclame! plus că nu înțeleg niciodată acele probleme despre care vorbesc oamenii. Cred că ai putea face totul mai bine adăugând astfel încât doi oameni să se poată juca împreună. Pe langa asta, MARE JOC OMG!!!!
Acesta este un joc bun, dar când vine vorba de reclame, nu pot face clic pe „înapoi la joc”
Acest joc este grozav și îl iubesc, dar provoacă probleme pe telefonul meu, cum ar fi blocarea și descărcarea bateriei, așa că vă rugăm să remediați asta
De ce dau acestei aplicații 4 stele pentru că există plângeri pe care vreau să le spun. 1 nu există sticlă colorată, ar trebui să existe, acestea sunt importante pentru că lumea ei curcubeu 2 Nu pot să-mi construiesc casa în lumea kawaii pentru că sunt atâtea reclame pe care să-mi trimiți la un link de browser și să știu ce link este, te rog să rezolvi asta
E bunicel nu e perfect
OK, asta NU este deloc bun, pentru că de fiecare dată când likkkke... 18 secunde cred că iese un adaos! Acesta este foarte rău și nu există perle de ender, ochi de ender, etc. Așa că, vă rog, faceți-l BINE 😠 O SA DAU IT 1 STEA E RĂU doar descărcați crafting and building... mult mai bun
Băieți, vă rog să faceți ceva pentru a împinge lucrurile de care au nevoie jucătorii pentru că mă enervează cu adevărat, vă rog să faceți ceva și voi acorda 5 stele
KawaiiWorld آرکیڈ riz
Hole.io ஆர்கேட் bwjf
Aceasta a fost aplicația mea preferată, dar nu-mi place atât de mult, este o greșeală atât de mult, nu pot explica, a trebuit să reinstalez aplicația thrisse, dar tot nu am avut noroc, am făcut atât de mult. Totuși, este obișnuit așa. Nu știu de ce vine ca un ecran albastru, așa că mi-a fost dificil să joc acest joc, vă rog să faceți ceva cu acel idk dacă este problema mea cu tableta sau problema jocului. Cred că este problema jocului, deoarece am Am încercat de pe telefonul mamei fără succes
Totul în acest joc este minunat, dar gălețile lichide precum lava și apa se răspândesc ca și cum nu se termină, iar secțiunea de haine, mâncarea și foarfecele nu pot fi folosite și sunt prea multe adaosuri.
În general, jocul este perfect, dar există o mică problemă. Deci, de fiecare dată când apare un anunț, jocul meu se îngheață, așa cum aș încerca să apăs pe butonul „Înapoi la joc”, nimic nu ar funcționa, așa că trebuie să ies din el de fiecare dată, ceea ce este destul de enervant pentru mine.
KawaiiWorld آرکیڈ riz
Nu e bun deloc! Te scoate mereu și mai bagă și reclame! În primul rând eu când vreau să fac o casă ori îmi bagă reclamă ori mă scoate! 😠😠😠! În rest e drăguț! Dar vă rog frumos să luați reclamele că mă inervează! Și să reparați totul! O.... Și să puneți naibi niște skinuri! Vă rog! Nu există niciun skin! Măcar puneți două skinuri! Vă rog!
Ciudat Aplicația spune să te urmăresc pe tine și alte lucruri și e atât de rău, nu descărca această aplicație și nici nu apăsați pe Permite, deoarece vă va urmări și dacă cineva citește asta să aibă o zi bună 🙂🙂🙂🙂🙂
Nu pot să renunț că aceasta este problema acestui joc și este foarte drăguț, ceea ce este bun. Îmi place foarte mult acest joc, dar încearcă să rezolv problemele și poți face mai multe culori acolo unde putem obține lucruri
Ii dau 3 stele. Și spuneți că are un anunț, închideți-vă wifi/date și acolo!! pentru mine e ok.
Se blocheaza...
Jocul e foarte tare ,dar i-am dat 4★ deoarece sunt foarte multe reclame :')
poti sa faci si un hack faci o harta iesi de pe ea te duci si apesi un buton cu un creion pui pe creative iti iei iteme si te pui pe survival si gata hacku.
Nu-mi place ceva în neregulă cu acest joc atât de multe (ADS)! Dar asta e grozav acum, nu am un minecraft acum pentru că vreau minecraft adevărat 🙂
Ii dau 4stele din 5 deoarece imi place mult mai mult minicraft original . Dar este drăguță aplicația
Sper să fie bine